Ons verhaal

Econoord richt zich op de duurzame opwekking, distributie en regelen van warmte en koeling in de woningbouw en kleine utiliteit.

Econoord ontwerpt en levert deze duurzame energie concepten waarmee het nul-op-de-meter en all-electric maken van woningen en utiliteit gebouwen haalbaar is. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijke energiebronnen zoals Zon, Aarde en de Lucht welke met warmtepomptechniek/biomassa en efficiënte afgiftesystemen resulteren in energie neutrale oplossingen. Econoord is exclusief leverancier voor Groningen, Friesland en Drenthe van de door ons gevoerde fabrikanten.

Energie besparen

Wij zetten ons in voor energiezuinige en milieuvriendelijke systemen. Daarom ontwerpen wij steeds volgens energiezuinige criteria om de rendementen van deze systemen zo hoog mogelijk te krijgen.

Ervaring

Door de ruime ervaring in de duurzame energie branche van nieuwbouw en renovatie van woningbouw tot utiliteit, helpen wij graag om een passende oplossing te creëren.

Milieu, gezondheid en veiligheid

Veilige omstandigheden, met oog voor het welzijn van personen en het behoud van ons milieu.

Relaties

Ontzorgen van onze klanten (installatiebedrijven) door een buitengewone meerwaarde te creëren met innoverende producten en oplossingen die zich aanpassen aan de marktvraag.

 

Wij verzorgen voor u;

–              Ontwerpen en leveren van warmtepomp- of pellet ketel installaties

–              Ontwerpen en leveren van vloerverwarming

–              Leveren van leiding systemen voor sanitair en verwarming

–              Ontwerpen en leveren (na)regelingen voor installaties

–              Ontwerpen en leveren infrarood stralingspanelen

 

Econoord is exclusief leverancier in Groningen, Friesland en Drenthe van: