Stefani Drycoolers

Drycoolers

Stefani ligt in het hart van de Italiaanse koeling en airconditioning industrie, een bedrijf dat de waarden van zijn geboorteland respecteert: werk, familie en de industrie van de provincie Veneto. Stefani is een familiebedrijf met circa 80 medewerkers, en fabriceert met eigen productie de producten voor de foodindustrie en luchtwisselaars voor condensors en drycoolers.

Met Stefani ervaart u de typische Italiaanse creativiteit. De geschiedenis, waarden en dimensie zorgen voor een samenwerking op maat afgestemd op uw wensen/behoeften.

Met het ontwerp van het nieuwe assortiment heeft Stefani de drycoolers ontworpen om de hoogste prestaties te krijgen. De specifieke prestaties in kW/It en kW/watt liggen op het hoogtepunt van het marktaanbod. Stefani’s resultaten worden verkregen dankzij samenwerking met prestigieuze bedrijven, zoals Wieland, Ziehl-Abbegg en EBM-Papst, die de componenten in hun onderzoekscentra testen en dit bevestigen met de TUV-laboratoria garantie.

Degenen die Stefani gebruiken, weten dat de warmtewisselaars gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en structuren. Met betrekking tot de gebruikelijke oplossingen op de markt zijn de producten van Stefani robuuster uitgevoerd om totale soliditeit, zekerheid, langdurig en een uitvoerend product te hebben. Onze warmtewisselaars hebben een 3 jaar garantie.
Voor meer informatie : www.stefani-online.it

logo_stefani2x
whatsapp-image-2017-08-31-at-11-18-06
20171214_134239395_ios
tafel_model_enkel2x
v-dry_coolers2x